כאבים בלסת עליונה בנחיתה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

17/02/2020 | 06:42 | מאת: אסף

שלום לפני כ-4 חודשים טסתי לחול, ובנחיתות הרגשתי כאבים חזקים בלסת העליונה, לאחר חיפוש קצר ברשת הבנתי שזה יכול להגרם מסתימות והפרשי הלחצים. אומנם טסתי עוד כמה פעמים לפני כן השנה ולא הרגשתי כלום, וההנחה שלי היא מכיוון שאותן טיסות היו קצרות מאוד (שעה) ולכן גובה הטיסה נמוך יותר ולכן לא הרגשתי כאב. בניגוד לטיסה האחרונה שהיתה ארוכה בהרבה (4+). אני מתקרב לטיסה שוב, הארוכה ביותר, ורציתי לדעת אם יכולה להיות סכנה כלשהי במצב הזה?  מלבד חוסר הנוחות כמובן..

לאסף שלום רב, סתימות לא גורמות לשינויי לחצים הגורמים לכאבי שיניים. ובכלל: אצל מי שמטופל כיאות ובשגרה לא אמורים להיות כאבי שיניים, לא בטיסה ולא על הקרקע. עליך להיבדק ולעומק ע"י רופא שיניים מנוסה שיאבחן את סיבת הכאבים וייתן פתרון. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים