שימוש יומי במי פה מה דעתך ?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

07/08/2019 | 21:32 | מאת: איתי

שלום רב. האם שימוש יום יומי ערב ובוקר מסוכן לשיניים ? אם יש נסיגת חניכיים יותר מסוכן? מה החיסרון והיתרון בשטיפה במי פה ?

לאיתי שלום רב, שימוש יום יומי בנוזלי שטיפת פה מסויימים יכול להביא במקרים מסויימים לנזק ובכלל זה לרקמה הרכה ולהכתמת שיניים. זה תלוי במה שמכיל נוזל השטיפה.לדוגמא, אם מדובר במרכיב אנטיביוטי, כמו ״כלורהקסידין״, יש איסור להשתמש שלא לפי צורך ספציפי ולתקופה מוגבלת. ככלל, שימוש במי שטיפה יעשה לפי הנחיות הצוות המטפל בלבד. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים