לרופאאאא היתי אצל רופא שינים שלי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

10/07/2019 | 15:44 | מאת: עידן

שלום דוקטור היתי אצל רופא שינים שלי אמרתי לו שסוגר פה מצד ימין של הכתר נסגר עד הסוך משמאול יש רווח לא באותוצ גובה אמרתי שכואב גם השינים ותחושת לחץ בכול כצד השמאלי מרגיש אמר לי זה לא קשור לכתר ולא רוצה לסדר לי את זה ה ניתן לעשות שלמתי לו 3 אלף שקל על כטיפול שורש והכול תודה

10/07/2019 | 18:21 | מאת: עידן

הרופא שינים שלי אומר שהכתר יושב טוב ורופא שינים אחר עשה עם ניי3 קופאי ואמר שיש נקודות גובה מה לעשות תודה

לעידן שלום רב, אם אינך מרוצה מהטיפול שקיבלת, תמיד תוכל לפנות לקבלת "דעה שנייה", ממומחה בשיקום הפה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים