המשך לשאלה שלי משורה שלישית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

11/05/2019 | 22:04 | מאת: יוני

למה אתה מתכוון "הבחנות מבדילות" האים לפי התיאור שלי זה נפוץ? האים זה יכול להיות בעיה קלה או שלפי התיאור מצב "בעייתי"? האים זה מצב מדאיג מבחינה התיאור או לא בכדי? כרגע בשבועיים האחרונים לא יצא לי להגיע לרופא אשמח לדעתך על השאלות.

ליוני שלום רב, יכולות להיות סיבות שונות לתופעה אותה הנך מתאר, לרבות תופעה הקשורה לטיפול שעברת ולכן גם אבחנות שונות. אני מציע כי תהבדק ע"י מומחה בכירורגיה כדי לאתר את מקור הכאב. בברכה, ד"ר אביטל מתן

12/05/2019 | 22:49 | מאת: יוני

מה המצב הכי קל שיכול להיות לתיאור שלי שניתן לפתרון?

שלום רב, לא ברורה כוונת השאלה. בכל מקרה, האבחנה אמורה להנתן ע"י רופא שיניים לאחר בדיקה בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים