השתלת שן לסט תחתונה 37

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

22/04/2019 | 20:27 | מאת: יוני

לפני חודש וחצי עברתי השתלת שן 37 לסט תחתונה צד שמאל הכול עבר מהר ללא כאבים וללא דברים מיוחדים כמובן שעדיין ללא שיקום עד לריפוי. בשבוע האחרון באופן יומי אני מרגיש כאב עמום מאוד שלפעמים מקרין לאוזן לכמה שניות וניפסק ההקרנה לאוזן בערך פעם ביום. מה זה אומר האים אני צריך להיות מודאג מה הכיוון של הכאב הזה מה הוא מרמז?

ליוני שלום רב, קיימות אבחנות מבדילות שונות לתופעה שתארת. יחד עם זאת, כאב עמום באיזור ההשתלה שמקרין לאוזן מחייב בדיקת הכירורג המבצע כדי לוודא שתהליך ההחלמה (וקליטת השתל) תקין. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

23/04/2019 | 19:06 | מאת: יוני

למה אתה מתכוון "הבחנות מבדילות" האים לפי התיאור שלי זה נפוץ? האים זה יכול להיות בעיה קלה או שלפי התיאור מצב "בעייתי"? האים זה מצב מדאיג מבחינה התיאור או לא בכדי? כרגע בשבועיים האחרונים לא יצא לי להגיע לרופא אשמח לדעתך על השאלות.

24/04/2019 | 20:29 | מאת: יוני

תודה.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים