קו חניכיים לא סימטרי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

04/03/2019 | 11:01 | מאת: עמית

שלום, אני לאחר טיפול אורתודנט ונוצר מצב בו קו החניכיים של ניב אחד יותר גבוהה בכמה ממ מהניב בצד השני בגלל נסיגת חניכיים. האם יש אפשרות לעשות הארכת כותרת ויישור קו חניכיים כדי שהחניכיים מעל שני הניבים יהיו בערך באותו גובה? האם טיפול זה מסובך?

לעמית שלום רב, לאחר גמר טיפול אורתודונטי, הפתרון ל״השוואת״ קו חניכיים הינו כירורגי, ״ג׳ינג׳יבופלסטיקה״. ניתן לבצע הארכת כותרת או לבצע השתלת חניכיים, תלוי בתמונה האסתטית הכללית ובמיוחד בגובה החניכיים יחסית לשיניים הסמוכות. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים