שיניים וסתימות שעברו השחזה וליטוש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

18/10/2018 | 11:15 | מאת: א

שלום, הרופא השחיז וליטש לי שיניים וסתימות משני צידי הפה בשביל סגר. 1. יש לי לעתים רגישות בסתימות ובשיניים כמו נייר כסף. מה עושים? 2. נשארו לי שתי שיניים שנתקעו לי באמצע והן מתנגשות זו בזו בדיבור ובאכילה. הרופא אמר שהוא לא רוצה להשחיז עוד ובצדק אבל זה מפריע לי. קשה להתרגל לזה. האם אפשר להעלות גובה? האם יש פתרון אחר? יכול להיות שההתנגשות גורמת לחומר של הסתימות להקרין אחת לשניה ואז נוצר לי כאב?

שלום רב, תלונותייך הקליניות הנוגעות לטיפול שעברת, מחייבות בדיקת הרופא המטפל ומתן פתרון. פני אליו. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים