רופא לאסתטיקה של השיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

21/07/2018 | 14:53 | מאת: נעמה

רציתי לשאול איזה רופא עושה צמצוח רווחים וציפויים והשלמת שברים האם זה רופא רגיל או שיש בתחום הזה גם מומחיות באסתטיקה של שיניים?

לנעמה שלום רב, אין התמחות באסתטיקה ואמנם לעיתחם טיפולים אסתטיים נעשים ע״י רופאי שיניים כלליים אך מומלץ להתייעץ עם מומחה בשיקום הפה. בברכה, ד״ר אביטל מתן

21/07/2018 | 20:01 | מאת: נעמה

זה מה שעושה מתייעצת מה כדאי ולמי כדאי אבל נאמר שהטיפול בנושא זה הרופא הכללי שהוא עושה את זה ולא המשקם אבל מתייעצת מי עושה יותר כאלה דברים שאדע למי ללכת .

לנעמה שלום רב, לא קיימת מומחיות ספציפית בתחום האסתטיקה. יחד עם זאת, מומלץ לפנות למומחה בשיקום הפה האמון גם על התחום האסתטי. בהצלחה, ד”ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים