בעבר היה לי גשר בשיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

13/03/2018 | 14:14 | מאת: אלין

בגיל 16 בערך עשחתי גשר בשיניים למעלה ולמטה. השיניים היו מסודרות יפה וישרות עד עכשיו ובמהלך השנה-שנתיים(אני בת 29) האחרונות הבחנתי במעט שינויים. האם זה יחמיר עם הזמן .. האם יש טיפול שלא ישתנו? ובנוסף, יש לי שן קדמית שהשחירה מעט , האם זה בגלל הגשר?

שלום רב, לאחר יישור שיניים, יש לבצע קיבוע ה"נועל", את השיניים במקומם החדש. באם לא בוצע קיבוע, יש סיכון לתזוזת שיניים. לשאלתך, יתכן שתזוזה זו תחמיר עם הזמן. פני למומחה ליישור שיניים להתייעצות. שן ששינתה צבע מחייבת בדיקה וצילום. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים