לאחר התקנת שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

08/11/2016 | 18:54 | מאת: יעל

עשיתי שתל והרמת סינוס סגורה רציתי לשאול כמה פעמים בדרך כלל נהוג לעשות ביקורות עד החשיפה כדי לבדוק אם הכל תקין ושאלה וגם עוד שאלה הייתי גם מצוננת בקרוב מבריאה האם יש אפשרות יהיה לבדוק אם לא השתבש משהוא והכל יציב עם תוספת העצם וכו.. ?

ליעל שלום רב, שאלותייך נוגעות למהלך הטיפול הספציפי שלך ולא לעקרונות טיפול מקובלים. עלייך לברר את התשובות במערכת המטפלת. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

15/11/2016 | 19:42 | מאת: יעל

אבל באופן כללי בגלל שאני מצוננת מקווה שבקרוב יעבור לגמרי האם יש דרך לבדוק בצילום או דרך אחרת אם הכל תקין ולא חסר קצת עצם בגלל ההצטננות ניסיתי כמה שפחות לעשות לפי ההנחיות אבל אפשר להיות בטוחה לגמרי.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים