שאלות לגבי חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

04/10/2016 | 09:10 | מאת: שרית

רציתי לשאול האם במקרה של שתל בלסת עליונה קוברים את השתל מתחת לחניכיים שאצטרך חשיפת שתל ומהי הפרוצדורה של חשיפת שתל מה עושים בדיוק והאם היא כרוכה בכאבים חזקים שוב אחרי , והאם זה שוב כולל תפרים ושמירה על צחצוח ואכילה רכים ומהשלב הזה כמה זמן אחרי מתחילים בשיקום.

לשרית שלום רב, ההחלטה לגבי קבירת שתל והצורך בחשיפתו בהמשך או השארתו מכוסה בכיפת ריפוי גלוייה הינה של הרופא המטפל ותלוייה בכל מקרה לגופו. בררי זאת מולו. בהצלחה, דר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים