לומינירס, למינייט או כתרי חרסינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

03/09/2017 | 09:02 | מאת: יעל

שלום ד"ר, אני אמורה לעבור טיפול שיניים אסתטי ב 8 השיניים החותכות. הרופא שיניים נתן לי את כל האופציות: לומינירס, למינייט וכתרי חרסינה והסביר את כל היתרונות והחסרונות של כל אופציה. הוא אמר לי שעלי להחליט מה האופציה המועדפת עלי, ואני די אובדת עצות. האם תוכל משהו לכוון או למקד אותי על מנת שאוכל להחליט עם יותר בטחון. יש לציין שחלק מהשיניים החותכות טופלו בעבר עם סתימות, בשל עששת. עוד חשוב לי לומר שלא עומדת בפני מגבלה כלכלית. תודה!

ליעל שלום רב, לפי שהקדמת בשאלתך, קיבלת אופציות שונות ואף הוסברו לך היתרונות והחסרונות בכל אחת משיטות השיקום האסתטי. התנהלות זו של הגורם המטפל נכונה. מה שנשאר הוא להחליט. זה בידייך. תחושתי היא שמדובר בבעל מקצוע הנוהג כפי הנדרש, נותן אפשרויות טיפול אלטרנטיביות והסברים בצידן. פני אליו שוב לקבל הבהרות וכלי החלטה. באם אינך בטוחה או להבנתך ההסבר חסר, פני ל"דעה שנייה" למומחה בשיקום הפה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים