התייעצות לגבי חוט דנטלי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

24/08/2016 | 17:28 | מאת: נועה

רציתי לשאול האם יש יתרונות בשימוש בחוט דנטלי רגיל לעומת זה עם הידית כי פשוט עם זה עם הידית יותר קל לי לנקות ולהגיע מאשר מהרגיל במיוחד בלסת העליונה ורוצה שינקה טוב ובחוט הרגיל ממש קשה גם להחזיק טוב וגם שינקה בלסת העליונה בלסת התחתונה התחלתי להצליח אבל העליונה ממש קשה ובמיוחד כל השיניים האחוריות האם יש איזה יתרון משמעותי לחוט רגיל לעומת עם הידית והאם אילו עם הידית אפשר לעשות שימוש רב שימושי או גם אותו צריך לזרוק אחרי כל שימוש?

לנועה שלום רב, אין כל יתרון למחזיק חוט דנטאלי על חוט ללא מחזיק. בדכ משתמשים במחזיק כאשר אין מיומנות נרכשת בשימוש בחוט ללא מתקן. יש מתקנים חד פעמיים ויש רב פעמיים (כאלו שניתן להחליף בהם את החוט). בברכה, דר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים