השתלה ממוחשבת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

27/06/2016 | 10:02 | מאת: יפה

שלום רב ותודה רבה על תשובתך הקודמת. את הצורך בביצוע ההשתלה הממוחשבת עקב "הקירבה לעצב" הרופא גילה רק לאחר השתלת העצם למרות שעשיתי סיטי גם לפני השתלת העצם ואז הרופא התכוון להתקין את השתלים בצורה רגילה. האם השתלת העצם משפיעה על "הקירבה לעצב" או שאולי אני בכלל טועה ויכול להיות שהרופא אמר כי יש צורך בהשתלה עקב הקירבה לעצם ולא לעצב. האם יכול להיות שהסיבה היא קירבה לעצם? אודה מאוד לתשובתך הנוספת.

בד"כ מדובר על סיכון לפגיעה בעצב. אני מציע כי תבררי את כל הפרטים, לרבות הסיכון שהוצג בפנייך, טרום הטיפול ומול הרופא המבצע. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים