חומציות וטיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

31/05/2016 | 18:09 | מאת: עופרה

האם יכול להיות בעיה בשן שבעקבות אכילת פירות חמוצים בקיץ הורס את השן שבעקבותיה נאלץ לעשות טיפול שורש עוד אציין שבכל מקרה השן הנל כבר קרהמ מקרה שבינתיים לא עשינו כלום שבעבר יש איזה שפיץ קטן של שבר ושפשוף של טיפה יצא חומר שן האם בגלל זה יכול להיות שאצטרך טיפול שורש וחוץ מזה מרגישה גם כאב בשן מספיק פעמים וגם טעם מר גם לפעמים מה דעתך?

לעופרה שלום רב, לא ניתן לתת אבחון והמלצות טיפול בפורום. פני לרופא שיניים לבדיקה ותכנית טיפול. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים