טיפטל שורש ושיקום בשן קדמית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

30/05/2016 | 21:18 | מאת: אורית

רציתי לשאול יש לי כאבים בקרוב אלך ואולי אצטרך טיפול שורש וכל השאר בשן קדמית שמעתי שלפעמים עדיף לעשות כבר ב2 השיניים הצמודות כדי שלא יהיה שוני למרות שזאת אומרת לפגוע גם בשן נוספת זה נכון שבשיניים קדמיות ככה לפעמים עדיף?

לאורית שלום רב, הצורך או אי הצורך בהקיף טיפול תלוי ותלוי במצב השיניים ובכל מקרה לגופו. לא ניתן לתת אבחון והמלצות טיפול בפורום. פני לרופא שיניים לבדיקה ותכנית טיפול. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים