האם ניתן עדיין לתזמן את הביוץ?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/04/2019 | 11:25 | מאת: מישהי

שלום רב, מצ" ב תוצאות דם. באולטראסאונד זקיק בגודל 18.5. מעקב אחר הביוץ ללא טיפול הורמונלי עד כה לקראת החזרת בלסטו מוקפא. השאלה: האם ניתן עדיין להזריק דקפפטיל ואוביטרל לתזמן הביוץ או שמאוחר מידי לאור ערכי ב.הדם ובפרט הורמון ה lh.

18/04/2019 | 14:31 | מאת: מישהי

כרגע קיבלתי הוראה להזריק 2 אורגלוטרן כי הרופא אמר שהרירית דקה מידי לדעתו -6.9 ממ. (לקראת החזרה של עובר בלסטו מוקפא). אני ביום ה13 למחזור. מצרפת שוב תוצאות ב.הדם מהיום בבוקר-18.4.19 התבקשתי כאמור להזריק מיידית 2 אורגלוטרן ולהמשיך להזריק 1 אורגלוטרן עד יום ראשון בבוקר. ובמקביל יתנו לי גם מעט מנופור. האם הגיוני לאור התוצאות הללו או שעדיף כרגע ללכת עם מה שיש? הרי הרירית בטח עוד תתעבה מעט והביוץ כבר למעשה ממש בדרך לא?

18/04/2019 | 14:37 | מאת: מישהי

כרגע קיבלתי הוראה להזריק 2 אורגלוטרן כי הרופא אמר שהרירית דקה מידי לדעתו -6.9 ממ. (לקראת החזרה של עובר בלסטו מוקפא). אני ביום ה13 למחזור. מצרפת שוב תוצאות ב.הדם מהיום בבוקר-18.4.19 התבקשתי כאמור להזריק מיידית 2 אורגלוטרן ולהמשיך להזריק 1 אורגלוטרן עד יום ראשון בבוקר. ובמקביל יתנו לי גם מעט מנופור. האם הגיוני לאור התוצאות הללו או שעדיף כרגע ללכת עם מה שיש? הרי הרירית בטח עוד תתעבה מעט והביוץ כבר למעשה ממש בדרך לא?

19/04/2019 | 12:13 | מאת: פרופ' שחר קול

רירית של 7 ממ , בעיקר אם המרקם שלה הוא תלת פסי, נחשבת כתקינה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית