יוטירוקס/אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

27/06/2013 | 23:56 | מאת: perla

שלום רציתי לדעת מה עדיף אלטרוקסין או יוטירוקס באלטרוקסין החדש יש לי תופעות לוואי של שיער יתר במיוחד בפנים שזה לא היה לי אף פעם כשלקחתי אלטרוקסין הישן אז הרופא החליט לשנות ליוטירוקס אך יש לי תופעות לוואי של עייפות,שינה מרובה,עצבנות יתר האם קיימת תרופה אחרת חוץ מאלטרוקסין /יוטירוקס שכחתי לציין שיש לי תת פעילות של הבלוטה ואני לוקחת כיום יוטירוקס 100 - 1000 מק"ג בשבוע

פרלה שלום מקבוצה זו ישנו גם הסינטרואיד. כל טוב

29/06/2013 | 00:56 | מאת: perla

שלום קודם כל תודה על ההתייחסות לשאלותי רק רציתי לדעת מה משפיע הכי טוב מהכדורים האלו לתת פעילות הבלוטה ולאיזו כדור יש פחות תופעות לוואי תודה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת