קורס פרדניזון וקורטיזול

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

19/08/2020 | 22:37 | מאת: שירי

שלום, קיבלתי קורס פרדניזןן שני כעבור חצי שנה מהראשון. בשניהם היה 40 מ"ג ל 10 ימים ואז כל שבוע ירידה של 10 מ"ג ואז שבוע 5 מ"ג ואז שבוע יום כן יום לא 5 מ"ג. חלפו 8 ימים מאז היום האחרון שבו לקחתי את ה 5 מ"ג(בפועל 2.5 מ"ג כי יום כן יום לא). במידה ואני לא חווה עייפות או חולשה שונה מהרגיל, לחץ הדם תקין ואין חום. ככל הנראה אין דיכוי אדרנלי ואפשר להיות רגועים שהכל בסדר? תודה מראש

שירי שלום אין בידי פרטים כמו גיל, מחלות רקע ועוד אבל סביר להניח

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת