אוסטיאופורוזיס 28 צפיפות העצם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/08/2020 | 06:09 | מאת: גלי

שלום ד"ר יקרה , מזה שנתיים אני סובלת מאוסטיאופורוזיס בגיל 28 , אני נוטלת לדברי ברופא המטפל בקופה סידן 1200 יחבל ביום וכבר שנתיים לאחר חזרת על בדיקת צפיפות העצם לא רואים שיפור ששמעותי בצפיפות בעצמות הרופא המליצה על תרופה לאוסטיאופורוזיס רציתי לדעת האם את התרופות האלה נוטלים כל יום? האם יש להם בנוסך אפקט משכך כאבים? אבל לפי מה שקראתי התרופות האלה יכולות לגרום נזק רב לכבד ולכלל מערכות הגוף , האם זה נכון? האם הנטילה של הכדור הזה כרוכה בסיכונים? תודה גלי

גלי שלום לא כתבת באיזה תרופה מדובר וממליצה בכל מקרה לגשת לאנדוקרינולוג

02/08/2020 | 14:39 | מאת: גלי אוסטיאופורוזיס

ד"ר הרופא רצתה להביא לי טיפול בביוספיטנטים האם נוטלים כזה כדור כל יום ? והאם יש לו גם אפקט משכך כאבים? מה הסיכונים ? גלי

ביספוספנטים לוקחים פעם בשבוע או פעם בחודש לפי התכשיר ומציעה בחום להגיע לאנדוקרינולוג. אסור לקחת את הטיפול לפני הריון. אין אפקט שיכוך כאב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת