תשובות בדיקות דם לסוכר ומתן פתרון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/07/2020 | 09:00 | מאת: אמיר

בן 65 .ללא מחלות רקע. לא מעשן.אין מחלות לב. לחץ דם 130-82. כולסטרול כללי 220. הטוב 53. LDL 160 טרגליצרידים 80. לא נוטל תרופות.עושה הליכה 5 פעמים בשבוע כשעה כל פעם.לפני 10 שנים עברתי כריתה רדיקאלית של הערמונית בגלל סרטן ממוקד. מצבי יציב .בבדיקות סוכר בצום בבוקר בסביבות -110-100.העמסת סוכר 75 גר סוכר לאחר שעתים 108 .יש לי טלסמיה קלה לכן המוגלובין מסוכרר 6.4 לדעת רופא המשפחה לא אמין בגלל הטלסמיה.רציתי לברר שומר על דיאטה דלת פחמימות אמי סבלה מסכרת דרגה 2.מה דעתך בנושא ומה ניתן לעשות האם לקחת כדור GLUGOPHAGE 850MG ??רופא המשפחה לא ממליץ לדעתו לשמור על דיאטה וספורט. תודה ויום נעים

אמיר שלום אני נוטה להסכים איתו אבל גם לקחת גלוקומין זו ממש לא טעות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת