לקיחת גלוקומין האם ניתן עם קסניקל?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/05/2020 | 23:04 | מאת: שירלי

שלום, אני לוקחת כדור גלוקומין ביום לתנגודת לאינסולין. האם מותר לקחת אותו יחד עם קסניקל או שצריך להפריד כמה שעות? אובחתי לפני 15 שנים עם תנגודת לאינסולין רק כי התעקשתי לקבל התעמסת סוכר. בדיקת סוכר ו ה a1c היו תקינות. האם במצב כזה מומלץ לעשות שוב העמסת סוכר ללא הכדור כעבור 15 שנים? יש לי תסמונת מטבולית ואני צריכה 70 קילו על 1.63 בת 37. תודה מראש

אפשר לקחת יחד אבל אם הקסניקל משלשל, חלק מבכדור עלול לצאת בצואה. העמסת סוכר די מיותרת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת