ניקור טירואיד בגלל הגדלה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/07/2019 | 20:42 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל 53 בצתי שוב ניקור בבלוט המגן ביגלל הגדלה של נגע וזה דוח תוצאות הבדיק תאור מיקרוסקופי בניקור טיראויד אונה ימית בהנחיית סונר התקבלה קולויד דיליל רב ומעט סמיך קבוצות רבות מאד של תאי הרטל קבוצות של תאים פוליקולרים ווםולקורים שלמים בקבוצות גדולות במבנים גדולים ובינונים וקטנים נראה שמדובר בFOLLICULAR LESION HURTHLE CELL 1RIGHT LOBE OF THYROID GLAND MORPHOLOGIC DESCRIPTION ONLY BETHESDA CATEGORY IV SUSPUCOUS FOR FOLLICULAR NEOPLASM דר אפשר לקבל אסבר בבקרשה אני קיבלית תיפול של הקרנות לרוש טיפול של רדיוכירוגיה בגת המחילתי בגלל מניגיומה שאוטף את אאורק ומגי לארובת עין יש לי גדלים נוספים בגלל מחלה NF1דר אפשר לקבל אסבר בקשר לבדיקה של הניקור יתקשרו לי ני המרפה לשיחה תודה דר אשמחח לקהל אסבר הים זה גידול שפיר או ממאיר הין הים קדיה או צריך לנתח תודה דר

שמואל שלום מדובר בתוצאה לא ברורה, במרבית המקרים הנגע שפיר אבל זה דורש מעקב וניקור חוזר בעוד כמה חודשים.ממליצה להגיע לאנדוקרינולוג, אין דחיפות

13/07/2019 | 21:46 | מאת: שמואל כהן

תודה דר רופא מתפל מחלה של nf1,,נירואונקולוגו מצעיה לעבור ניתוח בגלל הרקע שלי הקרנה שקיבלתי וגם בגלל הגדלה הים לא כדאי או יותר טוב לעוצי את זה ?

זה מאד אישי, כדאי לפנות לאנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת