אקנה קשה מה עושים יש פתרונות נוספים?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/07/2019 | 10:55 | מאת: גגגגגג

היי בדיקות הורמונליות ואולטרסאונד תקינים, אך סובלת מאקנה, שעירות יתר ואין מחזור ללא גלולות. 1. תפקודי כבד תקינים. האם מסוכן לקחת אנדרוקור 50 לכל החיים? אם כן, מה הסכנות? 2. במידה ורואקוטן, אלדקטון ואנדרוקור לא עוזרים לאקנה, יש פתרון אחר? 3. האם ניתן לתת סטרואידים לטיפול באקנה?

שלום אני חושבת שכדאי שתגיעי לביקור אצל אנדוקרינולוג

07/07/2019 | 14:11 | מאת: גגגגגג

הייתי כבר אצל אנדריקונולוג. תור הבא עוד המון זמן. תוכלי בבקשה לענות לי לפחות על חלק מהשאלות?

אנדרוקור יעיל כאשר יש בדיקות דם לא תקינות -עליה בהורמון הגברי אקנה בעקרון היא בטיפול של רופא עור לא נותנים סטרואידים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת