Tsh נמוך, t3 t4 תקין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/06/2019 | 09:27 | מאת: שלי

שלום, אני מקבלת יוטירוקס כ23 שנים. המצב אצלי הוא כזה שאי אפשר להוריד מינון כי אז t3, t4 יורדים מידי וממילא הם כעת בטווח אך בחלק הנמוך. מעבר לזה שעדיין יש לי תופעות של תת שאני חיה איתם. לכן אינני רוצה ואי אפשר להוריד מינון. סבלתי נורא כמה פעמים כשניסינו. העניין הוא זה tsh שלי נמוך סביב 0.5, לפעמים פחות, היה גם 0.1 אני יודעת שזה פוגע בסידן ואני נוטלת בהמלצת רופאיי סידן וויטמין d. האם רק העובדה שה tsh נמוך עשויה לפגוע באיזה צורה? ואולי בטווח הארוך? או שאם זה המחיר כי רק כך t3, t4 בטווח ואני מרגישה קצת יותר טוב ככה, אז לא נורא לחיות עם זה? מבחינתי בסדר ככה ומקווה שכן. תודה רבה

שלי שלום TSH נמוך לאורך זמן עלול לפגוע בעיקר בעצם ועלול לגרום הפרעות בקצב הלב. ממליצה לך להיות במעקב אנדוקרינולוג או רופא המשפחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת