קורטיזול עצות פתרונות אודה לך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/04/2019 | 19:09 | מאת: אברהם

שלום רב בן 30 בריא בדיקות דם לב תריסיות שתן ועוד בדיקות תקינות נמצא לי 1200 קורטיזול בשתן נשלל קושינג אחרי מבחן הדקסטמזון עשיתי עוד בדיקת שתן אחרי הראשונה ואחרי המבחן המוצלח ויש לי ערכים דומים איך מטפלים בקורטיזול גבוה? זה מסוכן? יש מה לטפל? כי אני מבין שזה הורמון לחץ ... התחלתי גם ליטול כדור קלונקס 0.5 כנגד חרדות אבל בגדול מה אפשר אם בכלל לעשות לקורטיזול גבוה? כי אני יודע שאם הדקסטמזון בדם תקין אז מהבחינה הזאת זה בסדר אודה לתשובתך...

אברהם שלום אם הטסט תקין אז לא צריך לעשות כלום, מציעה לפנות לרופא שלך

11/04/2019 | 12:37 | מאת: אברהם

שלום לך אם הטסט תקין לגביי הקורטיזול אין הרבה מה לעשות ? זה אומר שהכול תקין? אפילו שערכים של קורטיזול נשארים גבוה בשתן לאחר עוד בדיקה? יש מה לעשות להוריד אותם בדרך טיבעית....

בדכ אם הטסט תקין אז אין בעיה, מציעה לפנות לאנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת