אשמח לשמוע את חוות דעתך...

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/04/2019 | 17:38 | מאת: NOT_FOUND

מזה מספר חודשים החלו כאבי גב תחתון וכאבים בירך ימין.לפני כשבועיים הכאבים החריפו מאוד.הכאב בירך הורגש גם בתוכו,ובמגע זה בילתי נסבל.הלילות הם סיוט ועוברים כמעט ללא שינה.במצב זה הכאבים בעיקר בירך מתחזקים עד כדי אי יכולת להזיז את הרגל או לשנות תנוחה..יש גם כאב בשתי כפות הידיים בין האגודל לאצבע . נשלחתי לבצע צילום רנטגן של ע"ש מותני ןצילום כף היד.שלפי דברי הרופא לא נמצא איזושהו ממצא של פריצת דיסק שיצדיק את הכאבים החזקים ובנוסף עשיתי בדיקה של צפיפות העצם אשר הרופא טען שתוצאות הבדיקה היא ברמה קלה ולא מצדיק את הכאבים. מצרפת לעיונך את קובץ תוצאות הבדיקות.

שלום לך אין קשר לצפיפות העצם ולכן הפורום הזה אינו הכתובת לשאלתך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת