סרוקסט - בירור.......

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

16/10/2019 | 19:42 | מאת: TOY

כיום אני נוטל 20 מ"ג סרוקסט כאשר בעבר נטלתי ציפרלקס, רסיטל. נגד דיכאון , חרדה, OCD. אפשר להגיד שהסרוקסט הכי משפיע. 1. רציתי לדעת מהניסיון המקצועי שלך , במידה ועולים ל40 מ"ג סרוקסט (כמובן באישור הרופא), האם בדרך כלל צפויות תופעות לוואי נוספות? האם בדרך כלל התופעות לוואי הקיימות נהיות קשות יותר? 2. אני יודע שכל כדור משפיע על כל בן אדם אחרת, אבל אני מתעניין אם מהניסיון המקצועי שלך,אם יש כדור בעל אפקט קרוב או דומה כמו סרוקסט (לא ציפרלקס ורסיטל שאותם כבר ניסיתי) שיכול להשפיע בצורה דומה על דיכאון , חרדה, OCD ,אבל בלי תופעת הלוואי של השמנה? התופעת לוואי הזאת מאוד מציקה לי. (כמובן שבמידה ואעבור זה יהיה באישור רופא) תודה רבה!

סרקסט 40 ניתן לקח באשור פסכאטר בדרך כל אין תופעות לואי לפעמים קשה לגמור , תרופה משפחה אחרת ממליץ על ויאפקס 75 מג

מנהל פורום בריאות הנפש