טיפול אנטי דיכאוני לתפקוד

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

10/05/2017 | 18:36 | מאת: ישראל

אודה מאד אם תעזור לי. אני סובל מדיכאון תפקודי כבר 15 שנה, זאת ללא קשר למצב הרוח שהוא מטופל ע"י נוגדי דיכאון [כעת פבוקסיל] והוא בסדר. בכל זאת אין לי מוטביציה ואני מתפקד ממש רק בסיסי ועובד כשעה ביום בלבד, לא הולך לחוגים אפילו שאני רוצה ולא מצליח ללכת לחדר כושר ורק לעשות הליכות ברחוב. גם לים אני לא מצליח לסחוב את עצמי. מין קושי בהנעה. אבל יש בהחלט מצב רוח אני מדבר ואף צוחק. הרופא אומר לי שזה מסובך להוסיף תרופה נוגד"ד שעובדת יותר על החלק התפקודי כי זה הרי יוסיף גם במצב רוח, ותהיה היפומניה. היה לי בעבר היפומניה. אציין כי נשללה סכיזופרניה ודו קוטבי. אני לא מבין בפסיכטאריה והייתי מבקש חוו"ד נוספת. ממש תודה.

שלום רב לך הייתי מנסה בנוסף לטיפול התרופתי גם טיפול פסכולוגי התנהגותי זה יעזור מאוד תודה

מנהל פורום בריאות הנפש