שאלה על תוספי תזונה ובדיקות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/02/2020 | 15:09 | מאת: חסוי

שלום, שאלה 1: האם בסדר להריון : א.תוסף "methyl b12" חותמת של GMP משרד הבריאות, מכיל: סיבי עולש נוזלי, גליצרין צמחי, מים , ויטמין B12 (מתילקובלמין) ב.כנ"ל מוצר נוסף-יש חותמת GMP על FOLIC ACID מינון800 מק"ג מכיל תאית צמחית מגנזיום סטארט,חומצה פולית. שאלה 2: האם בסדר בשבוע 10 להתחיל מעקב הריון(ולזהות דופק בע"ה)? זיהוי ההריון היה בשבוע 6.

בסדר לשתי השאלות

06/02/2020 | 09:13 | מאת: י

תודה. האם מומלץ יותר תוסף תזונה משולב של אלטמן להריון הכולל הרבה ויטמינים וחומצה פולית בפנים ,או תוספים בודדים של חומצה פולית, יוד, ברזל וסידן בלבד?

מנהל פורום רפואת נשים