ספורט בהריון משקולות ואירובי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/08/2019 | 10:38 | מאת: מורן

אני מאוד פעילה מבחינה ספורטיבית - מרימה משקולות + אירובי שעה, 3 פעמים בשבוע. ההריון הקודם הסתיים בשבוע 35+5 בשל ירידת מים ממושכת, לא התאמנתי בהריון הזה. אני בתחילת ההריון השני 4+5,ורופא הנשים שלי אינו ממליץ על הרמת משקולות במהלך ההריון בטענה שאסורה עלי פעילות גופנית נמרצת. רציתי לברר מה דעתכם בנושא?

שלום אין הוכחה שאכן המנעות מפעילות גופנית מונעת לידה מוקדמת אבל זו ההמלצה המקובלת בעיקרון כדאי להמנע מהעלאת דופק מעל 120

מנהל פורום רפואת נשים