שארית לאחר לידה.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/09/2017 | 12:28 | מאת: יעלי

שלום דר, מיואשת לגמרי. אני חודש אחרי לידה אחרי פניות חוזרות למיון. הרופא שלי בקהילה משוכנע שיש לי שארית שליה, מקבלת הפניה למיון לציטוטק,באולטראסאונד שלהם פעם אמרו קריש דם,פעם אמרו לא קריש דם ולא שליה והיום אומרים לא קריש דם ולא שליה,זה סימן של המיקום בו השליה הייתה נעוצה. אציין שזו לידה שלישית,רגילה (שתי לידות קודמות ואקום). אני סובלת כבר שבוע מצירי לידה כואבים בגב התחתון. אין דלקת בשתן,אין זיהום (אין חום,בדיקות דם תקינות). האם יכול להיות שיש לי צלקת ברחם במיקום של השליה?? האם יש בעיה עם הריונות עתידיים? ומה זה הצירים האלה שהתחילו בשבוע האחרון (אני לא מניקה ולא הנקתי)? התשובות שקיבלתי פה לא מספקות אותי... תודה

שלום אין צלקת ברחם במקום בו היתה השיליה אני לא יכול לדעת מה הסיבה לכאבים שאת חשה בלי בדיקה אבל סביר להניח שאלה התכווצויות של הרחם לאחר לידה שלישית

מנהל פורום רפואת נשים