בעיה בהמסטרינגס ובקרסול

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

14/08/2011 | 11:11 | מאת: קרן

שלום רב, אני עוסקת באקרובטיקה אווירית, ובעלת אורח חיים ספורטיבי. שרירי ההמסטרינגס שלי תפוסים כבר כחודשיים, ולאחרונה קרסול ימין שלי התחיל "לקפוץ" בכל פעם שאני עושה תנועה של "פוינט". האורטופד אמר שצריך לנוח, ונתן לי BETAREN 100 SR. לבקשתי קיבלתי מרופא המשפחה הפניה לפיזיוטרפיה, מכיוון שכבר ניסיתי את נושא המנוחה וזה לא עזר לשרירים התפוסים ששוב ושוב חוזרים להיתפס. אני לוקחת מגנזיום ויש לי רמה טובה של סידן אבל כלום לא עוזר. האם הייתם ממליצים לי על פיזיוטרפיה? או לחכות קודם לסיום לקיחת הכדורים? הרבה תודה!

14/08/2011 | 21:06 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . בהחלט ממליץ להתחיל פיזיותרפיה . יש דברים שמעבר לתרגול מתיחות שנתן להתחיל אתם : לשלול קשר לבעיית גב או צוואר. לבדוק מנח רגליים ולהתאים מדרסים . ועוד.. לסיכום- גשי לכון פיזיותרפיה ורצוי אצל פיזיו' שעוסק בטיפול בספורטאים . רפואה שלימה . ירון טילינגר.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי