תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

07/08/2013 | 15:05 | מאת: ירון

בבדיקת MRI נתגלה בקע דיסק פרא מדיאני משמאל ייתכן אף מנותק לוחץ את השוק הדוראלי והעצב s1 האם זה למעשה פריצת דיסק לכל דבר ? הכאבים הם בכף הרגל כמו זרמי חשמל ותחושת שריפה איזה סוג של טיפול פזיותרפי מתאים, אם בכלל??

07/08/2013 | 15:26 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . ההדמיה מתארת פריצת דיסק עם לחץ על העצב שיורד את הרגל . הממצא מתאים לתלונות שאתה מתאר - זרמים ותחושת שריפה לאורך הרגל. אני ממליץ להתיעץ עם הרופא המפנה ולשקול איתו להגיע לטיפול פיזיותרפי. אני מליץ על פיזיותרפיה בשיטת מקנזי ( יש מוסמכים של השיטה במכוני הפיזיותרפיה של מכבי) ועד התחלת הטיפול -השתדל להיות בתנועה וללכת . המנע מתנוחות סטטיות ממושכות כמו ישיבה ממושכת או שכיבה מעבר לשנת הלילה . רפואה שלימה . ירון טילינגר . פיזיותרפיסט מוסמך. מכבי שרותי בריאות.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי