שיקום יכולת הליכה אחרי שבר בעצם הירך

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

14/07/2013 | 15:12 | מאת: מייק

כמה זמן לוקח שיקום יכולת הליכה אצל קשישה בת 85 ששברה את הירך ונאסר עליה לדרוך על הרגל שעברה ניתוח עם הכנסת ברגים לירך? עברו 3 שבועות מאז השבר והניתוח והיא עושה פיזיותרפיה בבית חולים שיקומי אך עד עכשיו אוסרים עליה לדרוך על הרגל והיא נעה בכיסא גלגלים בעוד שלפני השבר היא הלכה עם הליכון. מתי מרשים לדרוך על רגל מנותחת?

15/07/2013 | 15:49 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . ההחלטה על מעבר לדריכה חלקית ובהדרגה למלאה היא של הרופא המנתח. לא נתן לענות במקומו מאחר ורק הוא מכיר א חומרת השבר ואת ההחלטה הניתוחית שקיבל בו . אני מציע להתייעץ עם צוות בית החולים השיקומי. בכבוד רב. ירון טילינגר פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי