מדרסים ופלדנקרייז

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

10/04/2012 | 08:19 | מאת: Boris

המליץ לי פיזיותרפיסת על מדרסים ו"שיטת פלדנקרייז" על מנת לאזן את הגוף עקב עקמת הקיימת מגיל צעיר מוקדם אך בסוף הטיפול לא נתן לי שום פתק/מסמך שמעיד על המלצתו. האם קניית מדרסים מחייבת מסמך מפיזיוטרפיסת /רופא משפחה / מומחה אורטופד כדי שאוכל לקבל הנחה של מכבי עבור רכישת מדרסים? אותו דבר בנוגע ל"שיטת פלדנקרייז" - האם יש חסות ע"י מכבי ומחייב הפנייה מפיזיוטרפיסת / מומחה אורטופד? תודה.

15/04/2012 | 07:36 | מאת: ירון טילינגר

בכול קופה יש נהלים לקבלת טיפול רפואי . מציע לך לפנות למשרד הסניף ולקבל את התשובות או לשאול ישירות את הפיזיותרפיסט . רפואה שלימה . ירון טילינגר .

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי