שאלה.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

05/06/2018 | 22:15 | מאת: בני.

שלום רב, מצטער מראש על השאלה. אך אין לי את מי לשאול. בן 40 בשנים האחרונות מזוהה עם קוליטיס קיבית. לאחרונה בהתלקחות רצינית ועיקשת (מזה לא מעט חודשים), בשל כך חוסר פתאומי בברזל "אנמיה". לאחרונה שמתי לב שבעת קיום יחסי המין, השפוחה בסוף כאילו לכודה ולא זורמת כמו בעבר ויותר מימית. (הכל נראה ומרגיש סביר, חוץ מזה עד לרגע השפוחה). שאלתי היא; האם קשורה חד-משמעית לעניין האנמיה, וברגע שאשפר וישתפר (ברזל+חומצה פולית), אז גם תופעה זו תעבור, או שמה כלל לא קשורה לעניין זה? תודה מראש ושוב, סליחה על השאלה.

12/06/2018 | 12:48 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום כדאי לבדוק אם יש לך זיהום חיידקי כלשהו על ידי ביצוע תרבית בזירמה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר