פריצת דיסק צווארי וריצה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/07/2013 | 16:34 | מאת: רביבה

שלום ד"ר יש לי שתי פריצות ושני בלטים בצוואר (וגם פריצה בl5-s4). האם אני יכולה לעשות אימוני ריצה ? (כרגע אני רק שוחה).בתודה

שחיה וריצה אינן מומלצות לאנשים עם בעיות צוואריות הליכה/רכיבה על אופני כושר/אימונים על מכשיר אליפטיקל ( CROSS TRAINER ) בחדר כושר- הן חלופות עדיפות. אם בל זאת שוחים - אז שחיית גב או חתירה אבל עם הראש במים כל הזמן ( עם שנורקל) . זה לא מסוכן לשחות בכל סגנון אחר - אבל בהחלט עשוי להחמיר את הכאב . אותו דבר גם לגבי ריצה- לא מסוכן - אבל גם לא אידיאלי.

מנהל פורום כאבי גב