כאבי רגליים מהברך ומטה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/07/2011 | 09:10 | מאת: ליאור

שלום רב, שמי ליאור ואני בין 48 מזה מספר שנים אני סובל מכאבי רגליים מהברך ומטה {לא כולל כף הרגל} . הכאבים מופעים בלילה בזמן שכיבה כאב המום שלא ניפסק , כאבים שלא מאפשרים לי להירדם , הכאבים מופעים בשני הרגלים אולם לא תמיד בו-זמנית. הכאבים גם לא מופעים מידי לילה. בצעתי בדיקות דופלר, MRI ו- EMG והכול היה תקין, מה עושים אני פשוט עובד עצות ולא ישן בלילות, בתודה מראש והמשך יום טוב ליאור

יש עוד כמה אפשרויות ששוה לבדוק: 1 ) נטילת תרופות להורדת כולסטרול יכולות לגרום לזה 2) אי ספיקה של הורידים העמוקים גם [ 3) בעיה בדיסק בחלק הגבוה יותר של עמוד השדרה ( עמ"ש גבי ) -בד"כ בודקים רק עמ"ש מותני בכאבי רגליים ולעיתים מקור הכאב בדיסקים בחלק גבוה יותר של עמוד השדרה 4 ) כפות רגליים שטוחות -מעמיסות על השוקיים ואז במנוחה בסוף היום זה כואב=>מדרסים 5 ) חסר במינרלים מסוימים כמו אבץ או מגנזיום =>ניתן לגלות בבדיקות דם בינתיים אתה יכול לנסות כדור טבעי בשם MSM ו/או מי טוניק לפני השינה - זה הרבה פעמים עוזר ( בהנחה שהכל תקין וזה כאב שרירי). תרגיש טוב ובהצלחה

18/02/2014 | 00:01 | מאת: רונית

אני בת 40 לא מעשנת. לא שותה אלכוהול ולעולם לא עישנתי ולא שתיתי רזה במשקל גופי ולאחרונה ככה חצי שנה מופיעים לי כאבים עזים בברך ומטה בשני הרגליים והרוב ברגל ימין לאחרונה זה הולך ומחמיר עד כדי שאם אני יושבת סתם בכיסא כואב לי לקום. אם אני שוכבת כואב לי כאילו שריר מתוח ותפוס. אבל זה לא זה. כי זה כבר חצי שנה. פעם ברגל אחת פעם בשתי רגליים אני נורא מודאגת רצתי לשאול איזה בדיקות לבקש מהרופא משפחה שיתן לי. לשלול כל אפשרות חלילה נוראית. כי יש לי מחשבות מדאיגות. וזה מטריד את מנוחתי ביום יום אני רוצה בדיקות שישללו אפשר של מחלה כזו או אחרת אז ברשותכם. איזה בדיקות לבקש תודה תודה!!

מנהל פורום כאבי גב