חולשה בכל הגוף , צריבה שורפת ורעד בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/10/2014 | 20:11 | מאת: ירון

אני בן 47 שוקל 120 ק"ג סובל ממחלת גאוט ונוטל כדור אלוריל 300 מ"ג יש לי גם בלט דיסק בגב התחתון לאחרונה מתקשה בהליכה ידיים עייפות ולעיתים בזמן מאמץ ישנה צריבה חזקה שורפת בגפיים ובגב ובנוסף יד ימין שלי רועדת בזמן מאמץ אפילו בזמן שיעול אודה לך באם תוכל לומר לי האם תופעה זו מוכרת לך ולמי לדעתך עלי לפנות ? תודה מראש ירון

נשמע כבעיה של עמוד שדרה צווארי - הייתי מתחיל את הבירור אצל מומחה עמוד שדרה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב