טיפול בקנדידה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/12/2011 | 10:48 | מאת: שרונה

הי זוהר, יש לי פטריה חוזרת בנרתיק. עשיתי תרבית שהראתה שמדובר בקנדידה אלביקנס, נטלתי טיפול תרופתי - ולא עוזר. שאלתי: נתקלתי במוצר "קנדידה קליר" של חברת NOW. האם כדאי לנסות או שיכול להזיק באיזושהי צורה? אציין ש: א. אין לי סימפטומים כלליים של מה שמכונה קנדידה. הבעיה היא בנרתיק בלבד ב. אני לוקחת את התרופות הבאות: גלוקומין ואנדרוקור (לטיפול בשחלות פוליציסטיות), רילרט (לעתים נדירות, לטיפול במיגרנות). ג. אני לוקחת את תוספי התזונה הבאים: פרוביוטיקה לנשים (בגלל הפטריה), אומגה 3 ובי 12 עם חומצה פולית תודה רבה! שרונה

22/12/2011 | 09:26 | מאת: זוהר סער

שלום רב, אין לי התנסות טיפולית עם המוצר קנדידה קליר של NOW. מהסתכלות בפרטי המוצר נראה כי הוא מכיל רכיבים המיועדים לטיפול בקנדידה. יחד עם זאת אני ממליצה כי תפני לחברת NOW בשביל ייעוץ נוסף כיצד יש להשתמש במוצר והאם ניתן ללקיחה על רקע התרופות שאת נוטלת. מצויין את עושה שאת נוטלת פרוביוטיקה. הקפידי לקחת פורמולה פרוביוטית שעשירה בחיידקים הרלוונטיים לנושא פטרת נרתיקית. אני ממליצה לך לקרוא עוד על ביו פימייל שהינה פורמולה פרוביוטית כזו. ראי לינק מצורף: http://www.supherb.co.il/קנדידה בנוסף תוכלי להסתייע בכמוסות שמן אורגנו פראי שיש לו השפעה אנטי פטרייתית מובהקת והוא גם מחזק את מערכת החיסון ועמידות הגוף לזיהומים שונים. לינק למידע נוסף: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=290&sng=1 לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה