צרבת לנצח??

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

11/04/2011 | 15:52 | מאת: ליזי

אני סובלת מצרבת כבר 8 שנים בתחילת הדרך נעשו בדיקות להליקובקטר ואף קיבלתי טיפול הייתי במכון גאסטרו וגם אצל רופא מומחה לצרבת שלי התנהגות מיוחדת אני סובלת ממנה במשך כל היום ללא קשר עם ארוחות .אכילת עגבניה או מאכל חמוץ אינם משנים דבר אני נמנעת זמן רב מאכילת פרי הדר ומזון חריף לחם ומוצרי גבינה קצת מקלים עלי אבל לזמן קצר מה שמקל עלי הוא לעיסת מסטיק בטעם מנטה עדין רופאים בעבר החליטו שהתופעה נובעת ממתח והציעו תרופות נוגדות חרדה ואולם לא ניתן פיתרון שממש מועיל הצרבת גורמת לי לצרידות כמו שהוזכר לעיל וככה אני מתנהלת כמה שנים ורופאת המשפחה מסרבת לחזור על הבירור בקיצור מה עושים הייתי רוצה מאד לשפר את איכות חיי לציין שאני לוקחת כדור אומפרדקס 20 מ"ג כל בקר גם כן ללא השפעה בולטת אודה על התייחסותכם וכל עצה תתקבל בברכה

12/04/2011 | 01:17 | מאת: פרופ' רם דיקמן

איני רואה שציינת שבוצעה גסטרוסקופיה, אם לא בוצעה יש לבצצע ואם כן, מה היו התוצאות. אם היו תקינות השלב הבא הוא ניטור חומצה בושט שלא על טיפול באומפרדקס, בהצלחה.

12/04/2011 | 13:47 | מאת: ליזי

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי