כדורי שינה וריפלוקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

29/07/2015 | 23:34 | מאת: גיא

היי, האם כדורים מסוג ZOPICLONE + CLONEX (נוטל כבר הרבה שנים) יכולים לגרום לריפלוקס? התסמינים הם באזור הגרון ובעיות בליעה. הפסקתי, ואני מרגיש שיפור. אם אכן הם גורם לצרבת, האם דרוש זמן לגוף לחזור לעצמו? במנומטריה נמצא שלחץ הסוגר ההתחתון נמוך מאד. תודה

גיא שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לצרבות. אני ממליצה לך להפנות את השאלה לרופא המטפל שלך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי