צינון וצרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

03/03/2014 | 17:14 | מאת: שלומי

היי אני סובל מצרבות ויש לי גם הילקובטר. אני מטופל בטיפול המשולש ( מוקסיפן + קארין 500 ואומפרדקס) לאחרונה בצרבות הרגשתי טוב יותר אבל מיום ו אני קצת מקורר ומנוזל עם שיעול יבש, האם יכול להיות שתסמינים אלו שוב מחזקים את תחושת הצרבת, לא כואב לי הגרון רק מרגעיש קצת שורף ושרוט.. תודה שחר

08/03/2014 | 16:47 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

שיעול כשלעצמו יכול להחמיר קצת את מחלת הרפלטקס וגם טיפול להליקוסקטר יכול לגרום להופעת צרבת או החמרתה עקב שיפור בתפקוד רירית הקיבה המבריאה מדלקת ומפרישה יותר חומצה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי