צרבת ובחילה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

07/05/2013 | 10:34 | מאת: אב

שלום, אני בת 45 בחצי שנה האחרונה סובלת מדי פעם מצרבות ובחילות קלות, יש לי הרגשה שזה מגיע בזמן שאני במתח נפשי האם יש קשר. לא כואבת לי הבטן והיציאות רגילות. בנוסף, ביצעתי בדיקת נשיפה שיצאה שלילית ופעמיים בדיקה של דם סמוי בצואה שגם התשובה הייתה שלילת, לבדיקה של הדם סמוי נשלחתי בגלל ברזל נמוך (תופעה לא חדשה גם לפני שנתיים היה ברזל נמוך וטופל) מה עלי לבדוק, אני בלחץ (שאולי גורם לי לצרבת (:

11/05/2013 | 14:10 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

סטראס נפשי ולחץ יכולים לגרום וגם להחמיר תחושת צרבת . אם את לא מדממת הרבה במחזור ואוכל בשר-יש תהעמיק בירור חסר ברזל ולבצע בדיקה אנדוסקופית עם לקיחת ביופסיות מתריסריון לשלילת צליאק. באותה הזדמנות בודקים מה חומרת מצב בושט.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי