תחושת צריבה תמידית

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

01/05/2013 | 19:16 | מאת: אני

מאז שחליתי בהלקובקטר פלורי וטופלתי בסוגים שונים של אניביוטיקה ,אני סובלת מצרבת בכל שעות היום ללא קשר לאוכל מסויים כל הכדורים נוגדי חומציות לא עוזרים להקל על הבעיה . בדיקת גסטרוסקופיה למעט פוליפים רבים קטנים בקיבה שנילקח מהם ביופסיה נאמר לי שהכל תקין.אני ללא חלב ללא גלוטן לניסיון ושום דבר לא עוזר מה עוד ניתן לעשות?

11/05/2013 | 14:03 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

להבהרת מצבך אני מציעה שתעברי בדיקת ניטור חומציות הושט עם IMPEDANCE דבר אשר יאפשר לאושש או למחוק אבחנה של רפלוקס על סיגיו

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי