רפלוקס כרוני ותוספי תזונה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

09/10/2012 | 12:21 | מאת: שי

שלום רב אני סובל בחצי השנה האחרונה מרפלוקס כרוני השאלה שלי היא כזאת: אני מתאמן בבית ומעוניין להשתמש באבקות חלבון מיי גבינה גם בגלל האימן וגם כדי לחזק את הגוף שבכקבות הדיאטת צרבת (ללא מיצי פירות הדר, נגזרות של קפאין ועגבניות, מאכלים חריפים שמנוניים ומתובלים...) האם אבקת חלבון מי גבינה או חטיף כזה שלא מכיל את.המזונות האסורים יכול להחריף את הרפלוקס או לפגוע בוושט המגורה ? ואם כן האם יש חלבון אחר שניתן לצרוך כתוספת שהוא בריא? לדוגמא חלבון ביצים? האם כדאי לצרוך אותו כמשקה או כחטיף?

12/10/2012 | 00:13 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

בעיה בתוספי מזון מסוג זה שיש שם לעיתים תוספות אחרות שלא תמיד ידוע מה הם והיו לא מעט עבודות בספרות רפואית על כך. בעיה נוספת שאם יש לך רפלוקס לא כל כך מומלץ להרים משקולות כי זה מחמיר את הרפלוקס רצוי לבחור סוגים אחרים של ספורט-ריצה-הליכה -רכיבה על אופנעים ועוד.

12/10/2012 | 11:09 | מאת: שי

גם אם אנימרים משקל קל וזה בעמידה הרבה אחרי שסיימתי לאכול? ולגביי התוספי מזון איזה חומרים אני אמור לחפש כדי לדעת אם התוסף מתאים לי אם יש לי ריפלוקס? הדיאטנית בקופ"ח המליצה לי על שייק חלבון של.חברת "הדסה ביימל" שעובדת עם הקופה, זו חברה מוכרת ובטוחה יותר מהחברות שמייצרות תוספי חלבון שלא עובדות עם הקופה?

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי