חידק

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

19/08/2012 | 11:27 | מאת: יעלי

שלום רב, בבדיקת גסטרוסקופיה נמצא לי הממצא הבא: קטעי רירית האנטרום עם:Active chronic H. Pylori gastritis קבלתי כדורים בשם:-אומפרדקס קפליות 20 מ"ג (1 כמוסה פעמיים ביום למשך חודש ואח"כ להמשיך עם כדור אחד) - קארין 500 (1 כמוסה פעמים ביום למשך 10 ימים) - מוקסיויט פורטה 500 (2*2 ביום למשך 10 ימים). שאלותי: 1) מה גורם להמצאות החיידק הזה בגופי? והאם יש דרך למנוע אותו בעתיד? 2) יש לי בחילות וכאבי ראש בעקבות הכדורים הללו? האם ניתן לקחת יחד עם התרופות שציינתי להעיל כדור נגד בחילות (פראמין)? 3) באופן קבוע אני נוטלת כדורים קבועים אך בעקבות הממצא הפסקתי זמנית לקחת את הכדורים הללו. האם ניתן להמשיך ליטול אותם יחד עם התרופות שלמעלה? מדובר בכדורים הבאים: פוסאלאן, פרולול 20 (פעמיים ביום), נוביטרופן, אספירין, סימבסטאטין (20 מ"ג),סידן, ויטמין D.האם יש משהו מהכדורים הללו שסותר את הטיפול התרופתי של החידק?

24/08/2012 | 23:00 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

רק סימבסטטין הפסיק ל 10 ימים היום אנו כבר נוטנים פרוטוקולים שונים . התרופות יכולות לתת כאבי ראש ובחילה.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי