ריפלוקס ובחילות

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

23/04/2012 | 09:32 | מאת: אביבה

בת 48 בגסטרו בקע סרעפתי בקיבה פוליפים רבים בביופסיה הם פאונדיק גלנד שפירים הליקובקטר שלילי מטופלת באומפרדקס 20 ומוטיליום ואין שיפור בחילות קשות אובדן תיאבון סי טי בטן יצא תקין רפלוקס וגרפסים כל היום אצל אאג עקב כאב גרון נעשה לרינגוסקופיה אנדוסקופית יש בצקת קלה אריתנואידים מתאים לרפלוקס גרוני אאג אמר שצריך שתי אומפרדקס ביום 20 מג כמו כן הוצע לי עי רופא גסטרו לקחת elatrolet10mg לפני השינה כדי להרגיע את הגרפסים מה לעשות אני מיואשת

04/05/2012 | 14:05 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

ללא ספק שמדובר ברפלוקס ושטי אך יש גם תוספת מכובת של סטראס ולחץ,דבר אשר מסביר את "הגפצים" ופגיעה קלה יחסית בגרון בבדיקת אגא. צריך לשנות טיפול ל נקסיום 40 מג' בבוקר +להוסיף מוטיליום 3פעמים ביום. אלטרולט 2-3 פעמים ביום -לעלות בהדרגה והחשוב -לשמור על אורח החיים המתאים לרפלוקס-דחוף יעוץ דיאטנית

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי