אולקוס והליקובקטר

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

12/09/2011 | 11:27 | מאת: בן

שלום. לפני כחצי שנה גילו אצלי את החיידק, אך במשך הזמן הזה לא טרחתי לטפל בו. לפני כשלושה שבועות לערך, התחילו לתקוף אותי כאבים חזקים בבטן העליונה. רופאת המשפחה טוענת שזה אולקוס. טופלתי במשך שבוע בטיפול המשולש. היום הכאבים ממשיכים (בעיקר בלילה) עד כדי כך שאני לא מצליח להירדם. רופאת המשפחה אמרה לי לקחת לבינתיים מאלוקס, אך תרחיף זה אינו עוזר כלל. ברצוני לדעת מה ניתן לעשות מעבר לכך והאם ישנו מצב שהאולקוס חמור ויש צורך בניתוח ו/או מדובר במשהו מסובך יותר מכיב. תודה רבה

12/09/2011 | 13:17 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

מה שכדי בינתיים לעשות זה לבקש מהרופא לרשום כדור חזק יותר ששמו- אומפראדקס או לנטון או קונטרולוק לחודש -חודשיים ובהמשך לבצע בדיקת תבחין לוודה שהחיידק מת

12/09/2011 | 14:34 | מאת: בן

אני לוקח אומפרדקס פעמיים ביום. זה לא עוזר בכלל. בנוסף אני לוקח לפני השני תרחיף מאלוקס שגם אמור מאוד לעזור אך אינו משפיע כלל. בלילה אינני מצליח לישון כלל עקב הכאבים החזקים. ישנו סיכוי שהכיב חמור מכפי שהרופאה חושבת?

17/01/2012 | 16:26 | מאת: גודי

גוד

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי